Meniu
Krepšelis

Privatumo politika

Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
E-parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad apsipirk.eu juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
Mes įsipareigojame parduoti prekes fiziniams asmenims, kurie yra ne jaunesni nei 18 metų. Jei Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, Jūs galite pirkti tik su tėvų ar globėjų sutikimu.Įsipareigojame saugoti ir gerbti Jūsų privatumą bei pasirūpinti Jūsų asmens duomenų saugumu. Duomenys, kuriuos prašome pateikti, yra būtini, kad galėtume sklandžiai vykdyti el. parduotuvės apsipirk.eu įsipareigojimus. Prašytume perskaityti visą skiltį apie privatumą, kad suprastumėte, kaip ir kokiu tikslu renkame ir kaip naudojame Jūsų duomenis.

Informuojame, kad Jūsų duomenys tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme įtvirtintais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir kitais teisės aktais, susijusiais su asmens duomenų apsauga, nuo 2018 m. gegužės 25 d. – Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo).

Elektroninėje parduotuvėje apmokėjimai apdorojami naudojantis makecommerce.lt platforma, kurios valdytojas Maksekeskus AS (Niine 11, Talinas 10414, Estija, reg. nr.:12268475), todėl Jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama Maksekeskus AS. 

Atsiskaityti galima naudojantis Swedbank, Seb, Luminor, Citadele ir Šiaulių bankas elektroninės bankininkystės paslaugomis. Atsiskaitymai galimi euro valiuta.

Šios svetainės slapukų nustatymai yra nustatyti „leisti visus slapukus“, kad suteiktumėte geriausią patirtį. Spustelėdami Sutinku, patvirtinate, kad jums yra ne mažiau nei 18 metų ir sutinkate su privatumo politika.